enda

Niels Dose

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hacker 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lyrikporten – 28 danske digtere 2016 Belysningsmester DK/Dokumentarfilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Belysningsmester, Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Belysningsmester Tv-serie
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Belyser DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
En chance til 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Belysningsmester Tv-serie
Bankerot 2014 Belysningsmester Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Belysningsmester Tv-serie
Rita 2 2013 Belysningsmester Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Belyser Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hemmeligheden 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Belysningsmester, Belyser Tv-serie
Hemmeligheden 1:4 2012 Belysningsmester Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Belysningsmester Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Belysningsmester Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Belysningsmester Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Lys Tv-serie
Klassefesten 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
Storvask 2010 Belysningsmester Tv-serie
Borgen 1 2010 Belysningsmester Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Belysningsmester Tv-serie
Pagten 2009 Belysningsmester Tv-serie
Stykke for stykke 2009 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Lys Tv-serie
Sommer 2008 Belysningsmester Tv-serie
To verdener 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Lys DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Belysningsmester Tv-serie
Drømmen 2006 Lys DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Lys DK/Kort fiktion
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Lys DK/Spillefilm
Nynne 2006 Belysningsmester Tv-serie
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Lys DK/Spillefilm
Aftenland 2003 Lys DK/Kort fiktion
Til højre ved den gule hund 2003 Belysningsmester DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Lys DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsmester Tv-serie
Klatretøsen 2002 Belyser DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Belysningsmester DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
At klappe med een hånd 2001 Lys DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Lys DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Belyser DK/Spillefilm
Max 2000 Belyser DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Belysningsmester Tv-serie
Antenneforeningen 1999 Lys DK/Kort fiktion
Falkehjerte 1999 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Belyser Tv-serie
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Belyser U/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Belyser, 2. unit DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Lys DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Belyser DK/Spillefilm
Belma 1996 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Manden der fik lov at gå 1995 Lys U/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sidste omgang 1993 Belyser DK/Kort fiktion
2400 NV 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.