enda

Rune A. Egegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aminas breve 2017 Grip DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Grip DK/Spillefilm
Mercur 2017 Grip Tv-serie
QEDA 2017 Grip-assistent DK/Spillefilm
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Grip DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Grip-assistent DK/Spillefilm
I blodet 2016 Grip-assistent DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Grip Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Grip DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Grip DK/Spillefilm
1864 2014 Grip Tv-serie
Bitter Pille 2014 Grip DK/Kort fiktion
B 2014 Grip DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Grip DK/Spillefilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Antboy 2013 Grip-assistent DK/Spillefilm
Mig og min familie - Villads 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Dreng 2011 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
M for Markus 2011 Grip DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Grip-assistent DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Grip-assistent DK/Spillefilm
Benja 2009 Grip DK/Kort fiktion
Træneren 2009 Grip-assistent DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Implosion 2009 Grip DK/Kort fiktion
Sangen 2009 Grip DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.