enda

Rune Palving

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aminas breve 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Lyddesign, Tonemester DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Lyd DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Tonemester, Re-recording mixer DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Tonemester (postproduktion), Lyddesign DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
1864 2014 Lydklipper Tv-serie
Kartellet 2014 Foley-optagelse DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Lydklipper DK/Spillefilm
Baby 2014 B-tonemester DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Boom operator, Foley recordist DK/Spillefilm
Skytten 2013 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 B-tonemester DK/Kort fiktion
En god død 2013 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Drømmen om en familie 2013 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
The Ghost of Piramida 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Mixer DK/Spillefilm
Moon Rider 2012 Lydmix, Lydoptagelser, Foley artist DK/Dokumentarfilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 B-tonemester (postproduktion), Foley artist DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Lydmix, B-tonemester DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Tonemester, Musik-supervisor Tv-serie
Magi i luften 2011 Lyddesign, Tonemester DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Add. re-recording, Foley recordist DK/Spillefilm
Julie 2011 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Canned Dreams 2011 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Min bedste fjende 2010 Lyd DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Boom operator DK/Spillefilm
De sårede 2010 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Hold om mig 2010 Foley recordist DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Lyd U/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Usynlige piger 2009 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Lulu & Leon 2009 Lyd Tv-serie
Se min kjole 2009 Lydmix-assistent DK/Spillefilm
Metropia 2009 Foley recordist DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Boy Meets Girl 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Window of opportunity 2008 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Lyddesign DK/Spillefilm
Dansen 2008 Tonemester DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Tonemester DK/Kort fiktion
Hvor kragerne vender 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Ung mand falder 2007 Tonemester DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Tonemester DK/Spillefilm
En soap 2006 Lyd DK/Spillefilm
Out 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Fidibus 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 B-tonemester (postproduktion), Foley artist DK/Spillefilm
The Swenkas 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Doxa 2005 Lydmix U/Spillefilm
Store planer 2005 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
En familie i krig 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jerusalem, min elskede 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zafir 2003 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Møgunger 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Dialogklipper DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Lyd DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Charlie Butterfly 2002 Lyd DK/Spillefilm
Kat 2001 Lyd DK/Spillefilm
Halleluja 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Notater om tavshed 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Anden juledag 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Ude af rute 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Italiensk for begyndere 2000 Lydklipper DK/Spillefilm
Indien 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Tom Merritt 1999 Lyd DK/Kort fiktion
En god dag at gø 1998 Tonemester DK/Kort fiktion
Nogen keder sig måske 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pigen som var søster 1996 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.