enda

Tao Ahler

(1973 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den anden side 2017 Droneoperatør DK/Dokumentarfilm
Grethe 2017 Droneoperatør Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Octocopter-operatør DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Underverden 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Droneoperatør Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Mercur 2017 Droneoperatør Tv-serie
Dan Dream 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Droneoperatør DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Droneoperatør Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Octocopter-operatør DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Droneoperatør DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Droneoperatør Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Octocopter operatør DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Octocopter-operatør DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Focus puller Tv-serie
Antboy 2013 Octocopter operatør DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 B-fotograf Tv-serie
Outsider 2:3 2012 B-fotograf Tv-serie
Outsider 3:3 2012 B-fotograf Tv-serie
Bubbles 2011 Foto DK/Spillefilm
Canned Dreams 2011 Kameraassistent DK/Dokumentarfilm
Oldboys 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Pagten 2009 Focus puller Tv-serie
Vanvittig forelsket 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Bobby 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Gaven 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Focus puller Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Kameraassistent Tv-serie
Anna Pihl 2006 B-fotograf Tv-serie
Verdensmesterens fald 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Store planer 2005 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Focus puller Tv-serie
Således skete det 2004 B-fotograf DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Afsked 2004 B-fotograf DK/Kort fiktion
Skærmbønnen 2003 Lys DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Focus puller Tv-serie
Når lysterne tændes 2001 Stills DK/Kort fiktion
Den halverede skytte 2001 Stills DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Kameraassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.