enda

Charlotte Buch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2018 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Dræberne fra Nibe 2017 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Postproducer DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Postproduktionssupervisor Tv-serie
9. april 2015 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Lang historie kort 2015 Postproduktionskonsulent DK/Spillefilm
1864 2014 Postproducer Tv-serie
Dicte 2 2014 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Postproduktionssupervisor (Danmark) DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Postproducer Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Postproduktionssupervisor (Danmark) DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Postproduktion DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Free the mind 2012 Produktionsleder (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
En kongelig affære 2012 Postproducer DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Koordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Melancholia 2011 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Postproducer Tv-serie
Hold om mig 2010 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Flugten 2009 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-serie
Camping 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Postproduktionskonsulent DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Frygtelig lykkelig 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Paragraf 15 2007 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
De fortabte sjæles ø 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Ekko 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Nynne 2006 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Princess 2006 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Postproduktion DK/Spillefilm
Sort Sol - 422 dage i dybet 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Tvilling 2003 Produktionskonsulent (postproduktion) DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Teknisk koordinator DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Postproducer DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Produktionsleder U/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Postproduktion DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.