enda

Christian Brøndum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Grip DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Key grip DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Grip DK/Spillefilm
QEDA 2017 Grip, Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Grip DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Grip DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Grip DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Grip-assistent, 2. unit DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Grip Tv-serie
Lang historie kort 2015 Grip DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Grip DK/Spillefilm
En chance til 2015 Grip DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Grip Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Grip DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Grip Tv-serie
Kapgang 2014 Grip DK/Spillefilm
Skytten 2013 Grip DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Grip Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Grip DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Grip (København) U/Spillefilm
Broderskab 2010 Grip DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Grip DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Grip DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Grip Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Grip DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Grip DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Grip DK/Spillefilm
Canoe 2007 Grip DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Grip DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat II 2007 Grip DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Grip Tv-serie
Partus 2006 Grip DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Grip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.