enda

Jacques Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Slette omstændigheder 2018 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
False Confessions 2018 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Bobbi Jene 2017 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Skyggebokser 2017 Lyddesign DK/Kort fiktion
De voksnes rækker 2017 Lyddesigner DK/Kort fiktion
...Når du kigger væk 2017 Lyddesign-assistent DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Underverden 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Lydredigering DK/Spillefilm
Kæmpen 2017 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Dialogklipper DK/Spillefilm
En rød løber for Asta Nielsen 2016 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Ewa, Out of Body 2016 Tonemester Interaktive projekter
Vi er Kirsten Jensen 2016 B-tonemester Tv-dokumentar
The Model 2016 Lydklipper DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Lydklipper DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 B-tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Kys mig farvel 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Bridgend 2015 Musikklipper DK/Spillefilm
Ejersbo 2015 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Lydklipper U/Dokumentarfilm
Bjerget 2015 Lydmix U/Spillefilm
Looking for Exits: Conversations with a Wingsuit Artist 2015 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Al Medina 2015 Supplerende dialogklipper DK/Spillefilm
Natasja Jensen 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Drengen med guldbukserne 2014 Dialogklipper U/Spillefilm
Det korte liv 2014 B-tonemester DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Lydklipper Tv-serie
Kapgang 2014 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Tal R: The Virgin 2013 Dialogklipper DK/Dokumentarfilm
Spies og Glistrup 2013 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
En god død 2013 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Et dukkehjem 2013 Lyddesign-assistent DK/Kort fiktion
The Stitch 2013 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Dual 2013 Dialogklippeassistent U/Spillefilm
Miniyamba 2013 Tonemester (Danmark) DK/Kort fiktion
Drømmen om en familie 2013 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Rekordmanden 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Shanne og veninderne 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Dialogklipper DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Tantedrengen 2012 Lydtekniker DK/Dokumentarfilm
Sort hvid dreng 2012 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Belinda Beautiful 2012 B-tonemester DK/Kort fiktion
Sover Dolly på ryggen? 2012 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Lyddesign-assistent DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Foley artist DK/Kort fiktion
Dronningen af Versailles 2012 Lyddesign-assistent DK/Dokumentarfilm
10 timer til Paradis 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Klovn for livet 2011 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Canned Dreams 2011 Mix DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Dialogklipper DK/Dokumentarfilm
Julie 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Supplerende dialogindspilning DK/Spillefilm
Manipulation 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Frihed på prøve 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Lyddesign Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Lydklipper DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Flugten 2009 Toneassistent DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Lydklipper DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Forførerens fald 2008 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Sois sage 2008 Dialogklipper U/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Spillets regler 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Lydmix DK/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Hvid nat 2007 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
I hendes hænder 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Schhhh! 2006 Lyd DK/Kort fiktion
The Monastery 2006 Supplerende lyd DK/Dokumentarfilm
Forsvunden 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Toneassistent DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Lyddesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.