enda

Thomas Therchilsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Colorgrader DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Colorist DK/Spillefilm
Patrimonium 2019 Colorgrader DK/Dokumentarfilm
Før frosten 2019 Colorist DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Colorist DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Colorist DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Digital colorist DK/Spillefilm
QEDA 2017 Colorist DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Colorist DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Digital colorist DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Digital colorist DK/Spillefilm
Anti 2016 Grading DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Colorist DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Colorgrading Tv-serie
Lang historie kort 2015 Colorgrading DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Colorist DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Colorist DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Digital colorist DK/Spillefilm
I am Here 2014 Colorist DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Colorist DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Grading DK/Spillefilm
1864 2014 Colorist Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Colorist DK/Spillefilm
Jagten 2013 Digital colorist DK/Spillefilm
Monica Z 2013 Colorgrading U/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Digital colorist DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Digital colorgrading DK/Spillefilm
Tabu 2012 Colorist DK/Kort fiktion
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Daglige print U/Spillefilm
Volcano 2012 Dailies sync U/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Colorgrading DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Colorgrading U/Spillefilm
Dirch 2011 Colorist DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Colorist DK/Spillefilm
Submarino 2010 Kolorist DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Kolorist DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Colorist DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Colorgrading Tv-serie
Applaus 2009 Colorist DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Colorist DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Colorgrading Tv-serie
Får 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Kameraoperatør (Arriscan) DK/Spillefilm
Flugten 2009 Kolorist DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Kolorist DK/Spillefilm
Superbror 2009 Digital scanning DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Kolorist DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Kolorist DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Kolorist DK/Dokumentarfilm
Begravelsen 2008 Digital colorist DK/Kort fiktion
Album 2008 Colorgrading Tv-serie
Panser 2008 Kolorist DK/Kort fiktion
Hvor kragerne vender 2008 Colorgrading-konsulent DK/Kort fiktion
En forelskelse 2008 Kolorist DK/Kort fiktion
Spillets regler 2008 Kolorist DK/Spillefilm
Gaven 2008 Kolorist DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Colorgrading DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Colorgrading Tv-serie
Ledsaget udgang 2007 Grading DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Grading DK/Spillefilm
Fighter 2007 Colorist DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Grading DK/Spillefilm
Pandasyndromet 2006 Digital colorist DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
Lotto 2006 Scanning DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Colorgrading DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Colorgrading DK/Kort fiktion
Switching 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Dag og nat 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Colorgrading DK/Kort fiktion
Sofies hjerte 2001 Colorgrading DK/Kort fiktion
Løjserne 2001 Online-klipper Tv-serie
Er det paven der taler? 2000 Instruktion
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
The Poet Of Cane 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Passager 2000 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Trailer - Digitale Dage 1999 1999 Instruktion, Klip
Digital Workshop 1999 1999 Klip Antologi
Kokon 1999 Klip DK/Kort fiktion
Homme qui marche 1999 Klip DK/Kort fiktion
Paradise 1999 Klip DK/Kort fiktion
Den nye frelser 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Tv-trailer - Den Digitale Workshop 1998 Instruktion, Klip Arkiv film
Bille-trailer - Digitale Dage 1998 1998 Instruktion, Klip
Cinema love 1998 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Lowell hylder Kerouac 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
True Story 2 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Genklang 1998 Foley artist DK/Kort fiktion
Mens legen er god 1997 Musik DK/Kort fiktion
Heinz buys a tomato 1997 Lyd DK/Kort fiktion
The Warhol nation 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
From Hetty To Nancy 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.