Simon Bang

/F. 1960

Storyboard tegner. Født 27/11 1960.

Har udover nedenstående tegnet storyboards til diverse tv-produktioner.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Storyboard DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Storyboard DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Storyboard DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Storyboard DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Storyboard DK/Spillefilm
Den sidste tid 2016 Illustrator DK/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Født til filmen 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
1864 2014 Storyboard Tv-serie
Steppeulven 2014 Storyboard DK/Spillefilm
2 piger 1 kage 2013 Storyboard DK/Kort fiktion
Angrebet på Shellhuset 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Storyboard DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Storyboard Tv-serie
Into the White 2012 Storyboard U/Spillefilm
Bora Bora 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Storyboard DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Storyboard DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Min avatar og mig 2010 Storyboard DK/Dokumentarfilm
Mænd der hader kvinder 2009 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Storm 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Superbror 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Wallander 2008 Storyboard Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Under bæltestedet 2006 Storyboard DK/Kort fiktion
Adams æbler 2005 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Storyboard U/Spillefilm
En som Hodder 2003 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
The Intended 2002 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Titelsekvens DK/Spillefilm
Sofies hjerte 2001 Storyboard DK/Kort fiktion
Dykkerne 2000 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
The King Is Alive 2000 Titeldesign DK/Spillefilm
Gråvejr 2000 Storyboard-tegner DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Storyboard-tegner Tv-serie
Lysets hjerte 1998 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
De elendige 1998 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Casanova 1990 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Titeldesign DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412