enda

Jette Termann

(1948 – )

Castinginstruktør. Tidligere kostumedesigner.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Børnecasting DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Børnecasting, Børnecoach U/Spillefilm
Landet af glas 2018 Casting DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Børnecasting DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Børnecasting DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Casting DK/Kort fiktion
Du forsvinder 2017 Casting DK/Spillefilm
NABOspionen 2017 Børnecasting DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Børnecasting DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Børnecasting Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 Casting DK/Spillefilm
Udfordringen 2016 Casting DK/Kort fiktion
Kollektivet 2016 Casting coach DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Casting DK/Spillefilm
Den magiske juleæske 2016 Stemmecasting (dansk) DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Børnecasting DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Børnecasting DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Casting Tv-serie
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Casting DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Casting Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Casting, Børnecoach DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Børnecasting Tv-serie
Krigen 2015 Børnecasting DK/Spillefilm
En chance til 2015 Børnecasting, Coach (Lykke May Andersen) DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Casting DK/Spillefilm
Comeback 2015 Casting DK/Spillefilm
Rodløs 2014 Casting DK/Kort fiktion
Familien Jul 2014 Casting DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Casting DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 Casting DK/Spillefilm
Baby 2014 Casting, Børnecoach DK/Kort fiktion
The Salvation 2014 Børnecasting (Danmark) DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Børnecasting DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Stemmecasting (dansk) U/Spillefilm
I lossens time 2013 Børnecasting DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Casting Tv-serie
Rita 2 2013 Casting Tv-serie
Jagten 2013 Casting DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Casting Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Casting Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Casting Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Casting Tv-serie
Den skaldede frisør 2012 Børnecasting, Børnecoach DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Børnecoach, Statist supervisor DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Børnecasting Tv-serie
Den kæmpestore bjørn 2011 Børnecasting DK/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Casting DK/Dokumentarfilm
Brainy 2011 Casting-konsulent DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Casting Tv-serie
Bora Bora 2011 Casting DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Casting DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Børnecasting DK/Kort fiktion
Sky 2010 Casting DK/Kort fiktion
Min bedste fjende 2010 Casting DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Børnecasting DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Børnecasting DK/Spillefilm
En familie 2010 Børnecasting DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Børnecasting, Casting DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Børnecasting DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Børnecasting (Kenya) DK/Spillefilm
Submarino 2010 Børnecasting DK/Spillefilm
Sol skin 2009 Casting DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Casting DK/Spillefilm
Træneren 2009 Børnecasting DK/Kort fiktion
Implosion 2009 Casting DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Casting DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Børnecasting DK/Spillefilm
Bobby 2009 Børnecasting DK/Kort fiktion
Storm 2009 Casting DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Børnecasting DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Børnecasting DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Børnecasting DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Scenograf, Casting DK/Spillefilm
To verdener 2008 Casting, Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Børnecasting Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Casting DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Casting (Danmark) DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Børnecasting DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Casting DK/Spillefilm
Paragraf 15 2007 Børnecasting DK/Kort fiktion
Frederikke 2007 Børnecasting DK/Kort fiktion
Øen 2007 Casting Tv-serie
Mors dreng 2007 Børnecasting DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Børnecasting DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Børnecasting DK/Spillefilm
Ekko 2007 Børnecasting DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Børneinstruktør DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Casting, Statistcasting DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Casting DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Casting Tv-serie
Efter brylluppet 2006 Casting DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Casting DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Instruktørassistent, 1. instruktørassistent, Børnecasting DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Casting DK/Spillefilm
Drabet 2005 Casting DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Børnecasting DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Børnecasting DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Casting DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Casting DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Casting DK/Kort fiktion
Hannah Wolfe 2004 Børnecasting DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Børnecasting DK/Spillefilm
Brødre 2004 Casting DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Casting Tv-film
Små skred 2003 Casting DK/Kort fiktion
Askepop - the Movie 2003 Statistcasting DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Casting DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Børnecasting DK/Spillefilm
Arven 2003 Børnecasting DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Casting DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Børneinstruktør DK/Spillefilm
Plan B 2002 Børnecasting Tv-serie
Klatretøsen 2002 Casting DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Børnecasting DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Børnecasting DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Børnecasting DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Børnecasting DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Casting DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Casting (dansk version) U/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Børnecasting DK/Spillefilm
Juliane 2000 Casting DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Børnecasting DK/Spillefilm
Bænken 2000 Casting DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Casting DK/Spillefilm
Ilddaab 1999 Casting DK/Kort fiktion
Kærlighed ved første hik 1999 Børneinstruktør DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Casting DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Casting DK/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Casting (supplerende) DK/Spillefilm
Surferne kommer 1998 Casting DK/Kort fiktion
Brødrene Mortensens jul 1998 Casting Tv-serie
Nonnebørn 1997 Casting DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Børneinstruktør DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Børneinstruktør, Casting Tv-serie
En loppe kan også gø 1996 Casting DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Casting DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Casting DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Casting DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Casting Tv-serie
Kun en pige 1995 Casting DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Kostumer DK/Spillefilm
Sofie 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Instruktørassistent, Casting DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Casting DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Casting DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Casting DK/Spillefilm
Camping 1990 Statistcasting DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Statistcasting, Casting DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Casting DK/Spillefilm
17 op 1989 Casting DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Casting DK/Spillefilm
En fremmed piges dagbog 1989 Scenograf, Kostumer og casting DK/Kort fiktion
Guldregn 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Kostumer, Casting DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Kostumer U/Spillefilm
Elise 1985 Kostumer DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Kostumer DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Kostumer, Makeup DK/Spillefilm
Gennem natten 1981 Assistent DK/Kort fiktion
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Scripter DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Kostumer DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Kostumer, Makeup DK/Spillefilm
Matador 1978 Produktionskoordinator Tv-serie
Clark 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Blind makker 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Kostumer, Makeup DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Det begyndte med Mathilde 1976 Kostumer Tv-film
Der må være en sengekant 1975 Kostumer DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Kostumer DK/Spillefilm
Per 1975 Kostumer DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Flugten 1973 Scenograf DK/Spillefilm
Nu går den på Dagmar 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Lenin, din gavtyv! 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.