enda

Martin Saabye Andersen

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2018 Tonemester DK/Spillefilm
Friheden 2018 Tonemester Tv-serie
De frelste 2017 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Kidnapning 2017 Toneassistent DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Boom operator Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Lyddesign, Lydtekniker DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Lyddesign, Tonemester, Dialogklipper DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Lydmix Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Lydmix Tv-serie
Bedrag 1 2016 Lydoptagelser Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Tonemester, Lydmix, Lyddesign DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Jauja 2014 Lydmix U/Spillefilm
1864 2014 Lydmix Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Lydmix DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Lydoptagelser Tv-serie
Player 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
Min søsters børn i Afrika 2013 Tonemester DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Tonemester, Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Far 2012 Lydmix DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Simon 2011 Lydmix U/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Lydmix DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Lyd, SFX-klipper, Lydmix DK/Spillefilm
Grisen 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Make My Day 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Mr. Poxycat & Co. 2007 Lyd Tv-serie
Nynne 2006 Lydoptagelser Tv-serie
Solkongen 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Jul på Vesterbro 2003 Lydmix Tv-serie
De fem benspænd 2003 Lydtekniker ("Det perfekte menneske: Cuba DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn i sneen 2002 Lyd DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Lyd DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Lyd DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Lyd DK/Spillefilm
Valgaften 1998 Lyd DK/Kort fiktion
GUFOL-Mysteriet 1997 Lyd Tv-serie
Krummernes jul 1996 Lyd Tv-serie
Bella min Bella 1996 Toneassistent DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Tonemester DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Lydklipper DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Toneassistent DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Boom operator U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Lyd U/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 B-tonemester DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Lyd, Boom operator DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lyd DK/Spillefilm
Lille dreng på Østerbro - en film om by og barndom 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lad isbjørnene danse 1990 Toneassistent DK/Spillefilm
Springflod 1990 Toneassistent DK/Spillefilm
Casanova 1990 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Synkronisering DK/Eksperimentalfilm
Retfærdighedens rytter 1989 Toneassistent DK/Kort fiktion
Den røde tråd 1989 Toneassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Toneassistent DK/Spillefilm

Som Martin Saabye

Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Tonemester DK/Spillefilm
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn 2018 Dialogindspilning DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Tonemester DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Lydefterarbejde DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Lydklipper DK/Spillefilm
Hvem brænder børnene i helvede? 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Dialogmix U/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Royal blues 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
The human race 1987 Foto DK/Eksperimentalfilm
Linien gennem landet 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.