enda

Simon Bang

(1960 – )

Storyboardtegner, instruktør. Født 27/11 1960.

Bang har arbejdet som maler og tegner siden 1980'erne. Han har været storyboardtegner på en lang række film- og tv-produktioner. I 2013 debuterede han som instruktør med 'Angrebet på Shellhuset'. Dokumentarfilmen 'Kaptajnens hjerte' (2021) er hans anden som instruktør.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kaptajnens hjerte 2021 Instruktion, Medvirkende, Manuskriptforfatter, Storyboard, Baggrunde DK/Dokumentarfilm
Miss Osaka 2021 Storyboard DK/Spillefilm
3 ting 2017 Storyboard DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Storyboard DK/Spillefilm
Den sidste tid 2016 Illustrator DK/Dokumentarfilm
Tordenskjold & Kold 2016 Storyboard DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Storyboard DK/Spillefilm
Født til filmen 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Mænd og høns 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Villads fra Valby 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Storyboard DK/Spillefilm
1864 2014 Storyboard Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Angrebet på Shellhuset 2013 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Dokumentarfilm
2 piger 1 kage 2013 Storyboard DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Storyboard DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Storyboard Tv-serie
Into the White 2012 Storyboard U/Spillefilm
Bora Bora 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Storyboard DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Min avatar og mig 2010 Storyboard DK/Dokumentarfilm
Alting bliver godt igen 2010 Storyboard DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Superbror 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Storm 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Wallander 2008 Storyboard Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Under bæltestedet 2006 Storyboard DK/Kort fiktion
Adams æbler 2005 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Storyboard U/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
The Intended 2002 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Sofies hjerte 2001 Storyboard DK/Kort fiktion
Olsen banden junior 2001 Titelsekvens, Titeldesign DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Gråvejr 2000 Storyboard-tegner DK/Kort fiktion
The King Is Alive 2000 Titeldesign, Titelsekvens DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Storyboard-tegner Tv-serie
Lysets hjerte 1998 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
De elendige 1998 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Storyboard-tegner U/Spillefilm
Casanova 1990 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Titeldesign DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.