enda

Thomas Caspersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sig det er løgn, Luis 2018 Digital mastering
Så længe jeg lever 2018 Digital mastering DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 DCP mastering DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 DCP master DK/Spillefilm
QEDA 2017 DCP master DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 DCP master DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 DCP master DK/Spillefilm
Forældre 2016 DCP master DK/Spillefilm
Sameblod 2016 DCP master U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 DCP mastering DK/Spillefilm
Anti 2016 DCP master DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 DCP master DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 DCP master DK/Spillefilm
Rastløs 2015 DCP master DK/Kort fiktion
Afvej 2015 DCP master DK/Kort fiktion
Al Medina 2015 DCP mastering DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 DCP mastering DK/Spillefilm
Rosita 2015 DCP master DK/Spillefilm
9. april 2015 DCP master DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Mastering DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 DCP master DK/Spillefilm
Comeback 2015 DCP master DK/Spillefilm
Albert 2015 DCP master DK/Spillefilm
Kartellet 2014 DCP master DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 DCP master DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 DCP master DK/Spillefilm
Encounters 2014 DCP master DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 DCP master DK/Spillefilm
Kapgang 2014 DCP mastering DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 DCP master DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 DCP master DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 DCP master DK/Spillefilm
Skytten 2013 DCP master DK/Spillefilm
Tarok 2013 Digital mastering DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 DCP master DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 DCP master DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 DCP master DK/Spillefilm
Volcano 2012 Dailies sync U/Spillefilm
Labrador 2012 Daglige print DK/Spillefilm
Kapringen 2012 DCP master DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 DCP master DK/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 DCP master U/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 DCP master DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Daglige print DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 DCP master U/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Digital intermediate DK/Spillefilm
Gummi T 2012 DCP master DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Daglige print DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Kameraoperatør (Arriscan) DK/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 3D DCP DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 DCP master DK/Spillefilm
Himlen är oskyldigt blå 2010 Arriskanning U/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Arri recording operatør DK/Spillefilm
Submarino 2010 Dailies sync DK/Spillefilm
Superbror 2009 Digital scanning DK/Spillefilm
To verdener 2008 Skanning DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Udskydning DK/Spillefilm
Fighter 2007 Daglige print DK/Spillefilm
Råzone 2006 Udskydning DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Udskydning DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Digitale filmoptagelser DK/Spillefilm
Drabet 2005 Udskydning DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Udskydning DK/Spillefilm
Brødre 2004 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Wilbur begår selvmord 2002 Digitale filmoptagelser DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.