enda

Dennis Albrethsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Stunts DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Stuntkoordinator Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Stunts Tv-serie
Mercur 2017 Stuntkoordinator Tv-serie
3 ting 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Stuntkoordinator Tv-serie
Aldrig mere i morgen 2017 Stunts DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
QEDA 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
I blodet 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Swinger 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Stuntkoordinator Tv-serie
Kongens valg 2016 Stuntkoordinator U/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Stuntsupervisor Tv-serie
En chance til 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Afvej 2015 Stunts DK/Kort fiktion
Rastløs 2015 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Sorte måne 2015 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Stuntkoordinator Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Stunts DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Stunts Tv-serie
Min Bror 2013 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Kvinden i buret 2013 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Stunt DK/Kort fiktion
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Voldtægtsforbryder U/Spillefilm
Ladyboy 2011 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Stunts DK/Kort fiktion
R 2010 Stunt, Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Stunt DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Camping 2009 Stunt DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Stunt DK/Spillefilm
Flugten 2009 Stunt, Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Stunt performer DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Stunt DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Stunt Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Gaven 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Stunt performer DK/Spillefilm
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Stunt DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Mandlig betjent DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Stunts DK/Spillefilm
Deadline 2005 Bamse, Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Inkasso 2004 Stunt performer DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Stunt performer Tv-film
Rejseholdet 2000 Stunt Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.