enda

Franz A. Borde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Swinger 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Kameraassistent Tv-serie
Bedrag 1 2016 B-fotograf Tv-serie
Dicte 3 2016 B-fotograf, 2. unit Tv-serie
De standhaftige 2016 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 B-fotograf Tv-serie
Lang historie kort 2015 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Broen 3 2015 A-fotograf Tv-serie
All Inclusive 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 B-fotograf Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Focus puller Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Kameraassistent Tv-serie
2 piger 1 kage 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Little Night Hunter 2012 Focus puller DK/Kort fiktion
Julestjerner 2012 Focus puller Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 B-fotograf Tv-serie
Den fremmede 2009 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Focus puller Tv-serie
Camping 2009 2. kameraassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Alt er relativt 2008 Focus puller (Danmark) DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
2900 Happiness 2007 Focus puller Tv-serie
Fighter 2007 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Nynne 2006 Fotografassistent Tv-serie
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Video-assistent DK/Spillefilm
Deadline 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Store planer 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Kysss 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Forventningens glæde 2004 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Pusher II 2004 Clapper/loader DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Fotografassistent DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Kameraassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.