enda

Heikki Kossi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Foley artist DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Foley artist DK/Spillefilm
Slette omstændigheder 2018 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Foley artist DK/Spillefilm
Hjerter Dame 2018 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Foley artist U/Spillefilm
False Confessions 2018 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Borg 2017 Lyddesign U/Spillefilm
...Når du kigger væk 2017 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Vinterbrødre 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Fanget i de fries land 2017 Foley artist DK/Dokumentarfilm
FJER 2017 Foley artist DK/Kort fiktion
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Mixer, Foley artist DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Foley artist DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Underverden 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Vi er Kirsten Jensen 2016 Foley artist Tv-dokumentar
Antboy 3 2016 Foley supervisor DK/Spillefilm
Godless 2016 Foley artist U/Spillefilm
The Model 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Foley supervisor DK/Spillefilm
Swinger 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Looking for Exits: Conversations with a Wingsuit Artist 2015 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Riders 2015 Foley artist DK/Kort fiktion
Bjerget 2015 Foley artist U/Spillefilm
Mother's Wish 2015 Foley artist U/Dokumentarfilm
Sommeren '92 2015 Foley supervisor DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Foley supervisor DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Baby 2014 Foley artist DK/Kort fiktion
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Foley supervisor DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Foley artist DK/Kort fiktion
En, to, tresomt 2014 Foley artist DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Foley supervisor DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Foley artist DK/Spillefilm
En anderledes dreng 2013 Foley artist DK/Dokumentarfilm
En god død 2013 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Antboy 2013 Foley supervisor DK/Spillefilm
Drømmen om en familie 2013 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Belinda Beautiful 2012 Foley artist DK/Kort fiktion
Canned Dreams 2011 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.