enda

Lars Kolding Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Special effects DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Special effects-supervisor Tv-serie
Broen 3 2015 SFX-tekniker Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Special effects Tv-serie
Rytteriet II 2013 Special effects Tv-serie
Antboy 2013 Special effects DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Special effects Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 SFX-assistent DK/Spillefilm
Lykke 2011 Special effects Tv-serie
Melancholia 2011 Stunt rigger DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Stuntassistent DK/Spillefilm
Pagten 2009 Special effects Tv-serie
Superbror 2009 Kran DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Kunstig sne DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Special effects Tv-serie
Sommer 2008 Special effects Tv-serie
To verdener 2008 Special effects DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Special effects DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Special effects Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Special effects Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Special effects Tv-serie
De unge år 2007 SFX-supervisor DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 SFX-koordinator DK/Spillefilm
Lotto 2006 Special effects DK/Spillefilm
Springet 2005 Special effects DK/Spillefilm
Nynne 2005 Special effects DK/Spillefilm
Drabet 2005 Special effects DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Special effects DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Special effect DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Special effects Tv-serie
Den som frykter ulven 2004 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Inkasso 2004 Special effects DK/Spillefilm
Mellem os 2003 Special effects DK/Kort fiktion
Se dagens lys 2003 Special effects Tv-film
Jesus & Josefine 2003 Special effects Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Special effects DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Special effects DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Special effects DK/Spillefilm
Plan B 2002 Special effects Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Special effects Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Special effects DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Special effects DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Special effects DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Special effects DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Special effects DK/Spillefilm
Den serbiske dansker 2001 Special effects Tv-film
De udvalgte 2001 Special effects Tv-serie
D-Dag 2001 Special effects Tv-film
Jolly Roger 2001 Stunts DK/Spillefilm
Kat 2001 Special effects DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Special effects Tv-serie
Edderkoppen 2000 Special effects Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Special effects DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 SFX-tekniker DK/Spillefilm
I Kina spiser de hunde 1999 Special effects DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Special effects DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Special effects Tv-film
Albert 1998 Special effects DK/Spillefilm
Majoren 1998 Special effects Tv-film
Valgaften 1998 Special effects DK/Kort fiktion
Jan Guillous Hamilton 1998 Special effects U/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Special effects DK/Spillefilm
Barbara 1997 Special effects (Færøerne) DK/Spillefilm
De største helte 1996 Special effects DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Special effects DK/Spillefilm
Mørklægning 1992 Special effects Tv-serie
Det skaldede spøgelse 1992 Special effects DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Special effects DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Special effects DK/Spillefilm
Raha 1991 Special effects DK/Kort fiktion
Illusionernes værksted 1991 Special effects DK/Dokumentarfilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Special effects DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Special effects DK/Spillefilm
Danish Symphony 1988 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.