enda

Louize Nissen

(1970 – )

Kostumier. Født 28/11 1970, St. Croix, De Amerikanske Jomfruøer.


Nissen har siden 1990'erne stået bag kostumer på en lang række af især spillefilm. Blandt disse kan nævnes titler som Per Flys 'Bænken' (2000), for hvilken hun modtog en Robert, Martin Zandvliets 'Dirch' (2011), Antboy-trilogien (2013-2016), 'Flaskepost fra P' (2016), 'Dan Dream' (2017) og 'Cairo Confidential' (2017), som indbragte hende en Guldbagge for bedste kostumedesign.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Chefkostumier DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Håbet 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Dan Dream 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Kostumedesigner DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Krigen 2015 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Antboy 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Labrador 2012 Kostumer DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Talenttyven 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Kostumedesigner U/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Bag Blixens maske 2011 Kostumier DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Kostumer DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Kostumer Tv-serie
Flugten 2009 Chefkostumier DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Kostumedesigner DK/Spillefilm
To verdener 2008 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Kostumer Tv-serie
Hjemve 2007 Kostumier DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Chefkostumier DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Kostumer Tv-serie
Blodsøstre 2006 Kostumer DK/Kort fiktion
Oskar & Josefine 2005 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Drabet 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Nynne 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Kostumeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Kostumer DK/Spillefilm
Bagland 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Zafir 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Listetyven 2003 Kostumer DK/Kort fiktion
Ulvepigen Tinke 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Kostumier DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Escape - Flugten fra ensomheden 2001 Kostumer DK/Kort fiktion
Kat 2001 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Bænken 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Kostumer Tv-serie
Dancer in the Dark 2000 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Kostumer DK/Spillefilm
Skyggen 1998 Kostumer DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Kostumepraktikant DK/Spillefilm
Barbara 1997 Påklæder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.