enda

The Rise and Curse of Lukas Graham

René Sascha Johannsen, Danmark, 2020

90 min.DK/Dokumentarfilm

Filmen følger, over 7 år, sangeren Lukas Forchhammers vej til succes, hans indre dæmoner og splittelsen bag facaden. Det enorme internationale hit 7 YEARS er skrevet om den ubærlige smerte som følger med det pludselige tab af Lukas’ far. Hittet fører til en succes og berømmelse, der på én og samme tid er Lukas’ største drøm og værste mareridt. Lukas har altid følt sig som en superstjerne, men med succesen fra 7 YEARS følger en enorm fanskare og offentlig interesse, som konstant minder ham om hans eget tab, sorg og smerte. Mens karrieren er på sit højeste, forsøger Lukas sig med at starte en familie og nye uventede udfordringer opstår.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel The Rise and Curse of Lukas Graham
Dansk titel The Rise and Curse of Lukas Graham
Andre titler The Rise and Curse of Lukas Graham
Instruktør René Sascha Johannsen
Producer Sara Stockmann
Klipper Bobbie Esra G. Pertan
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Sonntag Pictures ApS
Internationalt salg Autlook Filmsales / Spittelberggasse 3/14 / 1070 Wien / t +43 670 208 7881 / welcome@autlookfilms.com / autlookfilms.com
DFI-støtteform Konsulentstøtte

Selskaber

Produktionsselskab Sonntag Pictures ApS

Instruktion

Instruktion René Sascha Johannsen

Produktion

Producer Sara Stockmann

Klip

Klipper Bobbie Esra G. Pertan

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.