enda

Michael Wils Jensen

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Gaffer Tv-serie
Bedrag 2 2016 Belysningsmester Tv-serie
Heartless 1 2014 Belyser Tv-serie
Dicte 2 2014 Belyser Tv-serie
Borgen 2 2011 Belysningsmester Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Code of Conduct 2001 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Kys, kærlighed og kroner 1998 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Så smukt! 1998 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Skæbnetimen 1997 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion

Som Michael Wils

Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Belysningsmester Tv-serie
1864 2014 Belysningsmester Tv-serie
En du elsker 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Belysningsmester Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Lyskonsulent DK/Spillefilm
Antboy 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Lys DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Barvalo 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Simon 2011 Belysningsmester U/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Lys DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Lys, Belysningsmester DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Lys Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Album 2008 Belyser Tv-serie
Cecilie 2007 Lys DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Lys DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Lys Tv-serie
Tempelriddernes skat 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Lys, Belysningsmester DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Lys DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Belysningsmester DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Lys DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Lys DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Belysningsmester DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Belysningsmester (Sverige) DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Belyser Tv-serie
Her i nærheden 2000 Lys DK/Spillefilm
Albert 1998 Lys DK/Spillefilm
Det store flip 1997 Lys DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Lys DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Lys DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lys DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Lys DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Lys DK/Spillefilm
Camping 1990 Lys DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Lys DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Lys DK/Spillefilm
Isolde 1989 Lys DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Lys DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Lys DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lys DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Lys DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Lys DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Lys DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Lys DK/Spillefilm
Oviri 1986 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Lys DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Lys DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Den kroniske uskyld 1985 Assistent DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Lys DK/Spillefilm
Lille cirkus 1984 Assistent DK/Dokumentarfilm
Midt om natten 1984 Assistent DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.