enda

Liv Lynge

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Dronningen 2019 Klippeassistent DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Avid-supervisor DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Min mosters historier - Lille matros 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Den hvide hval 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Det sorte tegn 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Flaskeposten 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Ny proviant 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Min mosters historier - På rette kurs 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Tømmerflåden 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Vind i sejlene 2017 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Aldrig mere i morgen 2017 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Projektkoordinator DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Avid-supervisor DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Forældre 2016 Klippeassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Avid-supervisor U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Avid-supervisor Tv-serie
Nøgle hus spejl 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
9. april 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Avid-supervisor DK/Kort fiktion
Rosita 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Krigen 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Præproduktion DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Steppeulven 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Avid-assistent Tv-serie
Nordvest 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Toneassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Player 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Klippeassistent Interaktive projekter
Skytten 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Under den samme himmel 2013 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Antboy 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Online DK/Kort fiktion
Sover Dolly på ryggen? 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Klippeassistent Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Online DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Free the mind 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Vildfugl 2012 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Julestjerner 2012 Klippeassistent Tv-serie
Beyond 2011 Klippesupervisor U/Spillefilm
Sådan er søskende - Mig og min tvilling 2011 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Skyskraber 2011 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Avid-assistent DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dirch 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Svend 2011 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
R 2010 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Avid-assistent DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Avid-assistent DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Klippeassistent Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Klippeassistent Tv-serie
Oldboys 2009 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Avid-konsulent DK/Spillefilm
Superbror 2009 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Klippesupervisor DK/Spillefilm
To verdener 2008 Klippesupervisor DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Karlas kabale 2007 Avid-assistent DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Klippeassistent DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Teknisk koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Lotto 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Klippeassistent Tv-serie
Pandasyndromet 2006 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
I Danmark er jeg født 2005 Logger DK/Dokumentarfilm
Fluerne på væggen 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Klippeassistent Tv-serie
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Klippeassistent Tv-film
Opbrud 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Midsommer 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hjerteafdelingen 2002 Klippeassistent Tv-serie
Skæbnetimen 1997 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.