enda

Stig Günther

(1963 – )

Stuntmand og stuntkoordinator. Født 4/11 1963.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Stunt double DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Stuntkoordinator, Stunts DK/Spillefilm
Darling 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Stuntkoordinator Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Stunts DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Stuntkoordinator Tv-serie
Anti 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Stuntkoordinator Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Forældre 2016 Stunts DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Stuntkoordinator Tv-serie
Bedrag 2 2016 Stunts Tv-serie
Antboy 3 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Rosita 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Stuntkoordinator Tv-serie
Comeback 2015 Stuntsupervisor DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Stunts Tv-serie
Nøgle hus spejl 2015 Stunts DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Stuntkoordinator, Stuntkører DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Stunts Tv-serie
1864 2014 Stuntkoordinator Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Stuntkoordinator, Stunts DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Skytten 2013 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Antboy 2013 Stuntkoordinator, Stunt double (Nicolas Bro) DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Tarok 2013 Stunts DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Stuntkoordinator Tv-serie
Broen 2 2013 Stunts Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Stunt DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Stuntkoordinator-assistent Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Stuntkoordinator-assistent Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Stuntkoordinator-assistent Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Viceværten 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Stuntkoordinator Tv-serie
Far til fire - til søs 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
ID:A 2011 Stuntkoordinator, Stunt double (Jens Jørn Spottag) DK/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 Stunts DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Stunt DK/Kort fiktion
Min bedste fjende 2010 Stunt DK/Spillefilm
En familie 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Submarino 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Civil politimand, Stunts DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Stunt DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Stunt DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Stunt DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Stunt DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Stunt DK/Spillefilm
Flugten 2009 Stunt DK/Spillefilm
Pagten 2009 Stunt Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Stunt Tv-serie
Julefrokosten 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Superbror 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Stunt double (Tom) DK/Spillefilm
Gaven 2008 Portør, Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Stunt DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Stunt DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Stunt DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
To verdener 2008 Stunts DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Stuntkoordinator Tv-serie
Den sorte Madonna 2007 Stunt, Stuntkoordinator, Stunts DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Stunt DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Stunt DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Stunt DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Stunt DK/Spillefilm
De unge år 2007 Stunt DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Stunt DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Stunt DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Stunt Tv-serie
Daisy Diamond 2007 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Stunt DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Stunt, Stunts DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Stunt DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Stunt DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Stunt Tv-serie
Direktøren for det hele 2006 Stunt DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Stunt DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Stunt DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Stunt Tv-serie
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Stunt DK/Spillefilm
Springet 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Drabet 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Stunt DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Stunt Tv-serie
Den gode strømer 2004 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Stunt DK/Spillefilm
Bagland 2003 Stunt DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Stunt, Stand-in (for Lars Brygmann) DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Stunt Tv-film
Skagerrak 2003 Stunt DK/Spillefilm
Arven 2003 Stunt DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Bokseren 2003 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Politibetjent, Stunt DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Stunt DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Stunt Tv-serie
Gamle mænd i nye biler 2002 Stunts DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Et rigtigt menneske 2001 Stunt DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Stunt DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Stunt DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Stunt DK/Spillefilm
Kat 2001 Stunt DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Stunt Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 Stunt DK/Spillefilm
Max 2000 Stunt DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Stunt DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Stunt Tv-serie
Dancer in the Dark 2000 Stunt DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Stunt DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Stunt Tv-serie
Hotellet 2000 Stunt Tv-serie
Søen 1999 Stunts U/Spillefilm
Albert 1998 Stunt DK/Spillefilm
Stævnemødet 1998 Tjener DK/Kort fiktion
Olsen-bandens sidste stik 1998 Stunt DK/Spillefilm
Vildspor 1998 Stunt DK/Spillefilm
Tusindfryd 1998 Stunt Tv-film
Stjerner uden hjerner 1997 Security DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Stunt DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Antons far, Special effects, Stunt DK/Spillefilm
De største helte 1996 1. uniformeret betjent, Stunt performer DK/Spillefilm
Portland 1996 Stunt DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Stunt, Stunt performer DK/Spillefilm
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Stunt DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Stunt performer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.